Velkommen til KAKs nye tiltag i forhold til uddannelse af futsal trænere!

Det er KAKs vision og målsætning at alle trænere tilknyttet en klub under forbundet inden 2020 har gennemgået mindst en af KAKs futsal kurser – enten fysisk eller online da uddannelse og viden om taktik og teori er af afgørende betydning for fremtidens futsal spillere og trænere.

 

De geografiske afstande er vores største udfordringer med meget høje rejseudgifter. Futsal er også en ny sport i landet og der mangler stadig en mere systematisk tilgang til uddannelse af trænere. Det er derfor online versioner af de eksisterende kurser nu er blevet oprettet så alle får muligheden for at deltage (i din egen tid og tempo) og altid kan finde teori, videoer, gå tilbage og finde råd og vejledning løbende.

 

Som en naturlig del af udvikling i Grønland med hurtigere internet bliver det også muligt at arbejde med online kurser og på denne måde nå hele landet nemt og hurtigt.

Kontakt Os / Attavigisigut

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt